1. Vilkår for brug af websitet

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger Karneval.dk’s website. Ved at besøge og anvende dette website, som ejes og drives af Søren Bie, accepterer du samtidig disse vilkår og betingelser.

Karneval.dk kan til enhver tid ændre disse vilkår og betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger.

2. Ophavsretlig beskyttelse

Alt, hvad du ser eller læser på dette website, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på websitet må kun bruges i henhold til disse vilkår og betingelser samt gældende lov om ophavsret.

Karneval.dk er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som vores website linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for Facebook, annoncer, blogs m.v.

Billeder, video og tekst tilhører enten Karneval.dk eller bruges med tilladelse. Du må ikke bruge eller kopiere dette indhold, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.

Det er dog tilladt at citere og bruge billeder fra websitet, hvis dette sker i overensstemmelse med ophavsretslovens bestemmelser om god skik og med tydelig kildeangivelse.

3. Links til websitet

Karneval.dk ønsker at gøre det let for brugere og bloggere at tilgå, debattere og linke til indholdet på vores website.

Enkeltstående brug af dybe links eller privat brug af RSS feeds er derfor velkomment, men gentagen og systematisk brug af dybe links og/eller RSS til kommercielle formål må kun ske efter forudgående skriftlig aftale.

Du må altså gerne linke til forsiden af vores website eller til en specifik artikel, som du omtaler på eksempelvis dit egen website/blog eller i en e-mail med tydelig kildeangivelse.

Omtaler du en artikel fra Karneval.dk, på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, ser vi det som god citatskik, at du samtidig linker til den oprindelige artikel.

Bruger du et billede fra Karneval.dk, på din hjemmeside/blog eller i en e-mail, ser vi det som god skik, at du samtidig kildeangiver hvor du har billedet fra. Altså tydelig kildeangivelse.

4. Ingen garanti for indholdet

Karneval.dk garanterer ikke for, at indholdet på websitet er korrekt eller afspejler sandheden. Karneval.dk påtager sig ej heller erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på websitet.

5. Brug af siden er for egen risiko

Brugen af vores website sker på egen risiko. Hverken Karneval.dk eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere websitet, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følgeskader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller brug af websitet. Karneval.dk kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til eller brug af websitet.

Karneval.dk er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til, brug af websitet. Det samme gælder for din eventuelle download af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyde fra vores website.

6. Links til tredjemands website

Karneval.dk er ikke ansvarlig for links til tredjemands website, indholdet på disse linkede websites eller andre websites.

Hvis du ønsker at besøge websites, der er linket til fra vores website eller andre websites sker dette på dit eget ansvar. Dette gør sig også gældende for Facebook og annoncer.

Karneval.dk fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrektheden, lovligheden, pålideligheden eller gyldigheden af ethvert indhold af andre websites. Karneval.dk fralægger sig desuden ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art som resultat af tredjemands websites eller indholdet deraf, som er direkte eller indirekte tilgængelig via vores website.

7. Særlige regler for brugergeneret indhold

Følgende regler gælder for indlæg eller indhold, som du og andre brugere selv lægger på vores website, i det omfang vi åbner mulighed for dette. Du er ansvarlig for, at dine indlæg er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder at dine indlæg ikke krænker tredjemands rettigheder, eksempelvis ophavsret til tekst og billeder.

Karneval.dk kan ikke kontrollere og er ikke ansvarlig for indhold, som brugerne leverer, og for at du som bruger kan blive udsat for indhold, som du finder anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. Du anerkender, at vi som udbyder ikke forhåndsgodkender brugernes indhold, men at vi har retten til uden nærmere begrundelse at fjerne enhver form for indhold, som offentliggøres via vores website, hvis det er i modstrid med ånden eller ordlyden af de her nævnte betingelser.

For alle informationer og alt materiale, du leverer til vores website gælder, at du leverer det vederlagsfrit og til fri brug for Karneval.dk. Som udbyder kan vi uden at spørge om din tilladelse henvise til, omtale og bringe dit indhold i vores andre medier, på tværs af vores titler og i andre formater.

10. Lovvalg og værneting

Karneval.dks website er rettet mod et dansk publikum. Vi giver ingen garantier om, at vores website drives i overensstemmelse med andre landes lovgivning. Disse vilkår er underlagt dansk ret, og parterne accepterer hermed uigenkaldeligt de danske domstole som rette værneting.

11. Kontakt

Har du spørgsmål til disse vilkår, eller vil du i kontakt med os, kan du rette henvendelse via email her

Disse vilkår er senest opdateret februar 2017.