Vi elsker karneval, fest, brazilrytmer, glimmer, larm, farver, trommer og øl.

Historien om Poco Loco
Poco Loco betyder “en lille smule skør” på spansk. Sambaskolen opstod i 1980’erne som en del af karnevalet i Aalborg. Gruppen har gennem årene haft forskelligt tilhørsforhold og øvet forskellige steder i byen. I dag fungerer Poco Loco som en selvstændig forening og holder til på Den Rytmiske Aftenskole i Aalborg.

Poco Locos farver
Poco Locos farver er de samme som farverne i det brasilianske flag – blå, grøn og gul. Gruppen henter stor inspiration i sambaens hjemland, og flere medlemmer har da også besøgt landet og bragt ideer og inspiration med hjem til stor glæde for gruppens medlemmer.

Karneval gennem årene
Poco Loco har siden gruppens start deltaget i karnevalet i Aalborg. Gennem årene har sambaskolen været garant for et imponerende og farverigt show og fået mange topplaceringer i “Battle of Carnival bands”. Blandt andet vandt gruppen en delt førsteplads i 1996 (sammen med en Ghanesisk gruppe) vandt i 1998 og fik i 2006 anden pladsen efter en hård, men venskabelig dyst med en af byens andre karnevalsgrupper Vimoroz.

Jobs og sociale aktiviteter
Poco Loco er efterhånden et kendt ansigt i det nordjyske på grund af de mange jobs gruppen har spillet i lokalområdet gennem årene. Af nyere jobs kan nævnes Open by night i Horsens, Viborg, Esbjerg, Fredrikshavn, Farsø, vodskov, Hjørring og mange andre optrædene i forskellige arrangementer. Poco Loco gør meget for at skabe et godt sammenhold i foreningen og i løbet af sæsonen afholdes der forskellige sociale arrangementer for gruppens medlemmer bl.a. workshops, julefrokost, fester, sy-aftener og sambasommerlejr.

Sambaskolen Poco Loco er en aalborgensisk sambagruppe. Vi er udsprunget af Karnevallet i Aalborg og har langsomt vokset os større, dygtigere og mere tro mod den brasilianske sambakultur. Med originale drager hentet hjem fra Brasilien, får du en bid af et rigtig Rio-karneval. De inciterende rytmer akkompagnerer dansernes roterende hofter og vidunderlige udstråling. Det er power, energi, fest og livsglæde, når Sambaskolen Poco Loco bringer den eksotiske samba til din by.

Poco Loco betyder en lille smule skør, hvilket er kendetegnet for gruppen, der krydrer deres danske professionalisme med sydlig spontanitet og livsglæde. Passionen for sambaen er stærk, og derfor nyder vi at rejse rundt og sprede glæde i danskernes hverdag. En snert af Brasilien fløjet direkte ind i gågaden.

Poco Loco har flere medlemmer, der rejser til Brasilien og henter ny inspiration hjem. Vi har specialiseret os i Rio de Janeiros karnevalstradition og spicer med vestlig funk/hip-hop, nordøst brasiliansk maracatu, og afro-brasilianske gude-danse. Sambaskolen byder på en palet af farver.

Som i Brasilien er fanen skolens stolthed. Den er symbolet for hele sambaskolens eksistens. I Poco Loco har vi også en fane. Den er gul, grøn og blå som farverne i det Brasiliens flag og afbilledet i flagets midte er en sambadanser med pandeiro, en brasiliansk samba-tromme. For os er det symbolet på gruppens sameksistens. Musik og dans er uforligneligt forbundet i den brasilianske musikkultur og ligeledes i sambaskolen Poco Loco.