Professionelt samba show med mange stilarter & fantastiske kostumer

Amizade’s hjemmeside Amizade’s Facebookside

Amizade er en ambitiøs og dedikeret dansegruppe, der til enhver en tid leverer et professionelt sambashow, med mange forskellige dansestilarter og fantastiske kostumer. Amizade har flere års erfaring med danseshows, undervisning og optræden til alle festlige lejligheder og er et fast indslag til det årlige Københavns Karneval.

Amizade består af en gruppe dygtige dansere med mange års danseerfaring vi behøver hverken scene eller band for at kunne optræde. Et pænt gulvplads, en cd-afspiller og omklædningsmuligheder er nok for os. Har du brug for et festligt indslag, så er du velkommen til at sende en e-mail til Karin Gembert eller ringe +45 25 14 64 20.

Seriøs underviser med over 20 års erfaring
Amizade er der dans undervisning mellem 1-2 gange om ugen og det er vigtigt at danserne tager træningen seriøst og så vidt muligt deltager i al undervisning. Karin Gembert er med sine 24 års erfaring den perfekte underviser til danse gruppen.

Karin har danset brasilianske dans siden hun var 7 år og er blevet undervist af mange af de bedste brasilianske undervisere i Sverige samt Brasilien. Karin har i mange år selv undervist og lavet shows i både Sverige og Danmark. Danserne i Amizade er valgt ind i gruppen ud fra deres danseerfaring såvel som sociale egenskaber for gruppens helhed og harmoni.
Mere info: Artikel på cphmagazine.dk