A Banda

København siden 1982. Danmarks eneste samba orkester med blæsergruppe “A Banda”, betyder “orkesteret” på portugisisk, blev dannet i april 1982, som en udløber af en sammenspilsgruppe under Den rytmiske Aftenhøjskole. Antallet af aktive musikere og dansere har igennem årene svinget omkring de 40-75. Består af tre grupper. Rytmegruppe. Blæsegruppe. Dansere. Er på turne i Brasilien hver 2-4 år.
Læs mere…

showoff_01

Bafo do Mundo Sambaskole

København siden 1982. Inspireret af de brasilianske sambaskoler
Hvert år øver Sambaskolen målrettet mod Københavns Karneval og deltager i det store karnevalsoptog på Strøget med dansere, musikere og flotte paradevogne. Ud over samba fra Rio de Janeiro undervises der i andre brasilianske stilarter såsom samba-reggae, afro og samba funk.
Læs mere…

mini_flag_carioca

Carioca Sambaskole

København siden 2009. Danmarks yngeste Sambaskole
Sambaskolen Carioca er en kulturel forening, som iværksætter en række aktiviteter og projekter, sådan som sambaskoler i Rio organiserer sig og virker i praksis. Hos Sambaskolen Carioca forstår vi det som en mental og emotionel identificering med en sambaskole fra Rio de Janiero.
Læs mere…

Mariposa

Mariposa Sambaskole

En Sambaskole med en imponerede flot historie. København siden 1984. Mariposa = spansk for “sommerfugl”, portugisisk for “natsværmer”. Sambaskole Mariposa er begge dele! Der er sommer fuglens smukke farverige vingepragt og natsværmerens mystiske rytmiske vingeslag.
Læs mere…

showoff_01

Poco Loco Sambaskole

Aalborg siden 198? Har hovedfokus på den brasilianske samba tradition tilsat en god dosis jysk danskhed. Poco Loco betyder en lille smule skør på spansk, selvom vores inspirationskilde er Brasilien og især Rio de Janeiros store karneval. Spiller og danser inspireret efter den brasilianske samba tradition, med mål på at spille og danse så meget samba som overhovedet muligt.
Læs mere…

sambananas_03

Sambananas Sambaskole

Aarhus siden 1999. Livsglæde gennem en hed sammenkogt ret af brasilianske stilarter. Sambananas er en blanding af amatører og professionelle, der alle brænder for de brasiliansk inspirerede rytmer, den brasilianske kultur og tradition, tilpasset vort udgangspunkt i Danmark. Sambaskolens ambition er at have det sjovt samtidig med at vi formidler en rigtig stærk og dejlig samba-oplevelse.
Læs mere…

slagkraft-logo

Slagkraft Trommeorkestret

København siden 2006. “At komme ud og møde verden – og opleve og give oplevelser” Sammen skaber et åbent fællesskab omkring musik, at vi styrker egen og fælles identitet, for at styrke og udvikle evnen til at deltage i og bidrage aktivt til vores Vi har mere tilfælles, end vi er forskellige. Et brag af en rytmegruppe.
Læs mere…

Toscana sambagruppe logo

Toscana sambagruppe

København siden tidlig 80’erne. Storstilet og levende samba. Sammensætning og varighed. En ægte Karnevalsgruppe, med dybe stolte rødder og stærk historie i det Københavnske Karneval. Gruppen har altid har skabt masser af glæde, og fasthold sin helt egen unikke Samba stil. Toscana er levende dansk samba, fuld af tradition som der rækker langt ud over scenekanten.
Læs mere…