Københavns Karneval er lige om hjørnet og vi har søgt på livet løs for at få den nødvendige økonomiske støtte. De bevilligede midler er langt under det ansøgte, hvorfor det har været nødvendigt at skære ind til benet.

NEWS NEWS NEWS… Karneval på Christiansborg….!

Københavns Karneval 2015 vil traditionen tro blive afholdt i Pinseweekenden. Vi ønskede at afholde karnevallet i Fælledparken, men da der også er planlagt Maraton der og dette område samtidig har store økonomiske renovations- og rengøringsudgifter, har vi valgt at Københavns Karneval 2015 i år afholdes omkring Christiansborg. På den måde kan vi bruge vores midler på at skabe et godt indhold under karnevallet, frem for at bruge dem på oprydning og reetablering af ødelagt græs.
Københavns Karneval 2015 blive derfor afholdt i Pinseweekenden d. 23.-24. maj fra Kl. 10 begge dage på Slotsholmen ved Christiansborg.

Bliv frivillig
Vil du være med til at skabe folkefesten, der inddrager de københavnske gader som scene, der skabes med hinanden og for hinanden, bliver du som frivillig en afgørende brik i realiseringen af det Københavns Karneval. Med det følger der en fed oplevelse, en masse nye bekendtskaber og en indsigt i karnevallets maskinrum!

Tilmeld dig som frivillig her:
http://karneval-kbh.dk/frivillig
/ mail her: frivillig@karneval-kbh.dk

Karnevalsgruppe
Københavns Karnevals farvestrålende parade opføres lørdag d. d. 23 maj. Paraden er en hjørnesten af Københavns Karneval og kan ikke udleves uden de uundværlige karnevalsgrupper. Vi glæder os til at have alle karnevalsgrupperne med om bord, men for at vi kan planlægge ruten etc. beder vi jer om at udfylde skemaet i kan finde i nedenstående link.

Tilmeld jeres Karnevalsgruppe her:
http://www.karneval-kbh.dk/karnevalsgruppe
/ mail her: booking@karneval-kbh.dk

Børnekarneval
Henvendelser vedrørende børnekarneval:
barn@karneval-kbh.dk

Artister
Henvendelser vedr. booking af artister til alle scener skriv til:
booking@karneval-kbh.dk

Boder
Forespørgsel på bod til karnevallet:
boder@karneval-kbh.dk

Produktion
Henvendelser vedrørende al produktion og afvikling af karnevalsområdet: produktion@karneval-kbh.dk

Sekretariatet
Karnevals sekretariatets fælles mail modtager alle generelle spørgsmål:
mail@karneval-kbh.dk

Kevin Bendix – Ansvarlig for afvikling af karnevallet:
kb@karneval-kbh.dk

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort

Post comment