AUDITION:: MUSIKERE SØGES TIL KARNEVALSORKESTRET A BANDA

Karnevalsorkestret A Banda søger øvede blæsere, erfarne slagstøjsbrødre og letbenede danserinder med ambitioner og motivation for at fyre den af på scenen.

Hvem er vi?
A Banda er et brasiliansk gade/festorkester, som dyrker den autentiske brasilianske sound og udtryk. Vi har sat ild til publikum og gjort gaden usikker siden det første københavnske pinsekarneval i 1982. Vi har ti gange fyret den af til karneval i Brasilien fra syd til nord og turnerer jævnligt i Sverige og Tyskland til karnevaller og byfester. For tiden har vi ca 10 betalte jobs om året, foruden nogle fede fester, hvor vi fejrer os selv.

A Banda består af en hårdtslående rytmegruppe med brasiliansk percussion, en velpudset blæsergruppe med træ og messing, foruden de yndefulde danserinder. Vi præsenterer et udfordrende repertoire på 25-35 brasilianske klassikere: samba, sambareggae, frevo, afoxé, bumba .. med forskellige kostymer og koreografier. Vi er uafhængige, rummelige og selvorganiserende: vi øver med rytme og blæserlærer hver anden søndag på Global (Verdenskulturcenteret ved Skt Hans Torv) og arrangerer jævnligt workshops og øveweekend.

Sværhedsgraden er at sammenligne med et bigband – det er bare dobbelt så showt. Der venter med andre ord masser af smæk for skillingen, gode oplevelser og rige muligheder for at udvikle sig musikalsk og kunstnerisk, som del af et stærkt socialt fællesskab.

Hvem er du?
Måske er du lige flyttet til byen? Har du tidligere spillet i ungdoms-, byorkester eller i band? Har du taget musikundervisning/samspil og nået et niveau og fået mod på mere? Måske har du gået til dans, workout, men har fået lyst til det store show?
Lyder det som noget, så ring eller skriv til Nicolai (klarinet) og hør nærmere og kom til en øver

Blæsere/Perk: Nicolai Sally 3134-9230
Slagtøj: Liz Melkane 20281146

Se evt Abanda.dk

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort Påkrævede felter er markeret *

Post comment