Alle og enhver er hjertelig velkommen til at bidrage.
Inden du sender dine fotos ind, er der nogle få retnings linjer, som du gerne må tage notits af først.

Du kan enten e-maile dine fotos, bruge kontakt siden til at uploade eller sende et links til hvor de kan downloades, eksempelvis via dropbox. Det er også muligt at uploade fotos til Karneval.dk’s Facebook side. Send gerne lige så mange du vil. Husk dato. Når du sender billeder ind, må de gerne være i høj opløsning. Jo højere opløsning jo bedre. Billede kan blive beskåret, og tilpasset designet til Karneval.dk Undgå venligst at sende fotos der er grafisk manipoleret eksempelvis med ramme og tekst på.

Karneval.dk kan umuligt holde rede på alle de mange kontakt informationer til de mange mange foto bidragsydere, men vil gerne linke til en fotografs hjemmesider hvis det ønskes både amatør som professionelle. Det er kun fotograferne som kan sælge høj opløselige fotos der egner sig til print, hvis de ønsker det. Samtlige fotos på Karneval.dk vises i lav topløsning (72 dpi) der ikke egner sig til print.

Copyright
Rettighederne til de forskellige billeder og fotos tilhører de individuelle fotografer. Fotografiretten tilhører fotograferne. Samtlige fotos som vises her på Karneval.dk er non profit. Alle ældre fotos fra karnevalets store billedarkiv og offentliggjort uden skumle hensigter. Hvis der mod forventning er billeder der overtræder loven om copyright, krænker ophavsret eller gengiver personer, mod deres vilje, vil de, på foranledning, blive fjernet øjeblikkeligt.” kontakt webmaster

Mange tak til

Rangel Wulff