houseofcarnival-2016-2Kom til housewarming, infomøde og Enredo party på Grønttorvet i Valby

VI ÅBNER SAMBASADEN – A HOUSE OF CARNIVAL

LIDT OM HUSET:

Ny Valby Udvikling AS, som nu har overtaget Grønttorvs-grunden og som står bag den kommende udvikling af den nye bydel ”Ny Valby”, har givet karnevalet en fantastisk mulighed for opbygge en fast base på deres område. I en midlertidig periode på 2-3 år, har Københavns Karneval fået stillet et enormt inden-og udendørs område til rådighed.

Lokalerne, som naturligvis skal have en kærlig hånd og en kost før brug, kan sagtens favne alt det et Karnevals Hus har behov for. På nuværende tidspunkt er der flere toiletter, et omklædningsrum med badefaciliteter og et køkken. I lokalerne er der yderligere mulighed for at etablere et kreativt værksted, et møderum, et danse-og musik øvelokale, et kostume-og materialelager samt et indendørs område, med 6 store rulleporte, til brug for opbygning og opmagasinering af karnevals paradevogne, hele året rundt.

Synergien mellem udviklingsselskabets ønsker om at skabe et nyt og stærkt midlertidigt og kreativt byrum i Valby under byggeprocessen og Københavns Karnevals ønske om at skabe en inkluderende kulturplatform igennem samhørighed og fællesskab, virker som et ” match made in heaven”.

Alle os i Sekretariatet og Styregruppen er så enormt glade for denne nye mulighed, hvorfor i ALLE er inviteret til housewarming, infomøde om Karnevalet i Fælledparken og officielt Enredo party.

Gratis øl til de første – lørdag d. 7. maj kl. 18 – ?

Adresse: Grønttorvet, 2500 Valby (følg faklerne)

De bedste karnevals hilsner

Mere info om arrangementet er på vej… (se Facebookside)

houseofcarnival-2016

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort

Post comment