Københavns Karneval er en paraplyorganisation, som har til formål at netværke mellem de forskellige grupper og foreninger, som deltager til Københavns Karneval.

HOLD DIG OPDATERET HER:

facebook.com/KbhKarneval
♡ Dette er Københavns Karnevals officielle Facebookside, med al information der vedrører årets pinsekarneval, direkte leveret fra bestyrelsen af Københavns Karneval. Skriv en besked til os, hvis du har spørgsmål vedrørende karnevallet.

facebook.com/Karnevaldk
♡ I denne gruppe, kan du følge med i alt hvad der foregår i sambamiljøet og karnevalsmiljøet hele året rundt. Her kan du også komme i dialog med de forskellige grupper og foreninger, med musikere, dansere og børnekarnevallets dansehold.

Instagram.com/copenhagencarnival/
♡ På denne profil, kan du se billeder fra tidligere parader og karneval, samt få nyheder og opdateringer om det kommende pinsekarneval.

www.karneval.dk
♡ På vores hjemmeside finder du information om Københavns Karneval, og kan læse vores historie, se gamle billeder, få nyheder og meget mere. Det er også her, hvor du finder information om sambagrupperne og børnenes dansehold. Her kan du også kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Skriv et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort

Post comment